Mekko päivä

Oltiin pääsiäinen Cascaisissa, Portugalissa. Cascais sijaitsee lähellä Lissabonia, jossa kävimme yhtenä päivänä shoppailemassa. Mangosta tarttui mukaan tämä alla oleva ihana mekko, kauniilla selkämyksellä.



Oon tosi huono shoppailija. Silloin kun kaipaisi vaatekaappiin täydennystä, ei mistään löydy sopivaa ostettavaa. Onhan se nyt niin että vahingossa ne mieleisimmät vatekappaleet löytyvät. Nettishoppailu on sen takia mun mieleen enemmän, kun paikasta toiseen ravaaminen ei tuota turhautumista. Joskus on kuitenkin kiva mennä ihan shoppailemaan.


En tiedosta pitäväni vihreästä, mutta kerta toisensa jälkeen vihreät mekot saavat huomioni ja päätyvät vaatekaappiini. Ensimmäisen kerran vihreä mekko löysi tiensä ostoskassiini, kun etsin itselleni rippimekkoa. Ajattelin että rippimekko voisi olla vaaleanpunainen tai ehkä vaaleansininen, mutta niin vaan loppujen lopuksi päädyin omenanvihreään mekkoon.


Portugalin reissusta tuli mieleeni, että latasin yhden hauskan sovelluksen toissapäivänä, josta haluaisin vinkata matkustelijoille ja etenkin iterreilaajille.



#beenapp :ssä voi merkata kartalle missä kaikissa maissa on käynyt ja sovellus näyttää kuinka suuren osan maapallosta olet matkustanut prosentteina. Minä olen esimerkiksi matkustanut 19% Euroopan maista.

Kommentit