Epäradikaalien hiustyylien ystävä










Mulla on ollut suurimman osan elämääni todella pitkät hiukset. Kun käyn kampaajalla, minulta leikataan vain huonot latvat pois. No tänään sitten kampaajalla pätkäistiin kunnolla, eikä pelleilty muutamilla senteillä. Nyt on kesähiukset, hahah!



En ole koskaan värjännyt hiuksiani, en edes raidoista ole raaskinut koskaan haaveilla. Koen parhaaksi hiusten hoidoksi sen, etten tee niille mitään ihmeempiä käsittelyjä. Käytän myös hiustenlaitto tuotteita kohtuudella. En ole koskaan harrastanut suoristamista tai kihartamista osana arkirutiinejani. Oikeastaan en edes muista koska viimeksi olisin suoristanut hiukseni... Kiharoita sen sijaan olen lähi aikoina vääntänyt aina silloin tällöin kun aika ei ole esteenä.

Laitan tosi laiskasi hiuksiani, sillä tiedän niiden lässähtävän entiselleen arjen askareitteni lomassa. Liikun joka paikkaan pyörällä, joten pitkät hiukseni vaativat aikamoiset tökötit mikäli haluan niiden kestävän tuulta, hikeä ja tuiverrusta. Käyn myös arkena salilla ja lenkkeilen, eli hiukset kerkeäisivät olla sen max 6-8 tuntia hyvin, kunnes vääntäisin ne ponnarille. Huhuh ihan turha siis kaunistautua, vai mitä?😜


Kommentit