Sunnuntai höpinät

Heippa,
Niin vaan taas on jo sunnuntai. Olimme tänään serkkujen luona kahvilla ja naurua riitti niin että vatsalihas treenin saa suosiolla siirtää toiselle päivälle.😋
Olen super innoissani siitä että serkkuni muuttaa Ouluun syyskuussa. Ihanaa saada sukulainen pohjoiseen.

 Mulla on ollut super vauhdikas viikko ja ajattelin kertoa siitä näin kuvien muodossa.


Kävimme äidin kanssa hakemassa ulkokukkia (viimeinkin). Ja minä sitten istutin kukat, joka oli yllättävän raskasta kolmenkymmenen asteen helteessä. Rakastan kukkia ja kasveja ja olin innoissani kuinka piha sai ilmettä kukista.


Vaasassa pidetään U19 poikien EM kisat. Olimme katsomassa Suomi-Italia pelin maanantai iltana. Minuun on muutenkin iskenyt pieni futiskärpänen näiden MM kisojen ja EM kisojen myötä ja tekisi kovasti mieli palata itsekkin kentille neljän vuoden jälkeen. Jos jonkin harrastejoukkueen löytäisin syksyllä Oulusta, niin ehkä...

Tiistaina meillä oli ystäväni kanssa yli 30 km pyörälenkki. Oli hellepäivä ja kävimme uimassa pyörälenkin lomassa Grönvikin uimarannalla. Oli ihanan virkistävää, vaikka nopeasti se lämpö taas puski läpi.


Olimme Oulussa käymässä keskiviikosta torstaihin.


Perjantaina lähdimme poikaystäväni vanhempien mökille. Sää oli super hyvä ja oli ihanaa nähdä kaikkia pitkästä aikaa. Pelasimme krokettia, kävimme uimarannalla, grillasimme ja kävimme kokeilemassa kalaonnea.


Magokoron sushit on ihan parhaita!
Toivottavasti teilläkin on ollut super viikko!

Kommentit