Viikko mökillä takanapäin

Huhhuh, viikko järvenrannalla hyttysten armoilla takana päin. Musta olisi varmasti tullut mökkihöperö, mutta onneksi päivän mittainen visiitti Tampereella pelasti minut tältä kohtalolta.

Rakastan mökkeilyssä, sitä rauhaa ja yhdessäoloa mitä muuten on niin vähän. Relaaminen ja kiirettömyys on ihanaa. Luin pitkästä aikaa muutakin kuin koulukirjoja. Tarkemmin ajateltuna en ole tainnut lukea ylioppilaskirjoitusten jälkeen kirjan kirjaa ( jos koulukirjoja ei lasketa). Ennen saatoin lukea joka ilta. Rakastan dekkareita ja tällä kertaa kirjastosta mukaan lähti Jussi Adler-Olsenin Poika varjoista. En ollut aikasemmin lukenut kyseisen tanskalais-kirjailijan teoksia, mutta tykäistyin ainakin tähän kirjaan. Teos on kirjasarjan Osasto Q viides osa. Jokainen sarjan osa on kuitenkin oma tapauksensa, eikä edellisten sarjan osien lukeminen ole välttämätöntä.

Kaipaan usein mökilläkin jonkin verran actionia. Siispä joka päivä tuli pelattua tennistä, uitua ja/tai fresbeegolfattua. Tän viikon säät olivat super hyvät. Tiedättekö sen tunteen kun urheiluliivien poissaaminen vaatii vähintään vartin vääntämisen. Hohhoi kyllä, hiki virtasi.



Suomalaisethan on tunnetusti mökkikansaa. Jokaisella on oman näköisensä mökkireissut. Toiset tykkää bilettää, toiset rempata ja näpertää puutarhassa. Jotkut haluavat kaikki hienoudet mökillekkin, toiset haluavat vain nauttia luonnosta ja rauhasta. Millainen on teidän unelmien mökkireissu?














Kommentit