Haaste itselle

Kesä on yleensä sitä aikaa vuodesta, kun monet asettavat itselleen tavoitteita ja vääntävät bucket list luetteloita, joissa on listattu kaikki festareista ja benji -hypyistä yöuinteihin ja kaikkea siltä väliltä. Itsekkin sorruin hieman asioita ennalta suunnittelemaan, mutta niin vaan se kesä meni kuitenkin loppujen lopuksi tosi fiilis pohjaisesti. En ehkä saanut ihan kaikkea tehdyksi, mutta sen sijaan rentouduin ja nautin hetkestä.

Kesän bucket list on siis aika turha keksintö ainakin itselle, mutta sen sijaan aion asettaa itselleni syyskuuksi ainakin yhden tavoitteen. Tai ehkä pikemminkin haasteen: kokeilla uutta harrastusta.

Kaikki uusi on aina aluksi jännittävää ja motivoivaa, lisäksi kaipaan vaihtelua normaaliin salilla käyntiin. Mikäpä siis olisi parempi idea kuin kokeilla jotain uutta lajia. Olemme itseasiassa ystäväni kanssa yhdessä suunnitelleet laji kokeilua, että ei minun onneksi yksin tarvitse tätä haastetta suorittaa. Meillä on toteutus edennyt niinkin pitkälle että laji on jo aika varmasti päätetty, mutta en paljasta kyseistä lajia ennenkun olen päässyt sitä kokeilemaan. Sen voin kuitenkin paljastaa että monilla on varmasti ennakkoluuloja tätä lajia kohtaan.😉



Kommentit