Kesä reissuja

Mun kesä on mennyt tosi lepposasti, voimia keräillen. Mun mielestä tuntu tosi hyvälle idealle olla kesäkuu töissä ja ottaa pelkkää lepoo heinä-elokuu. Nyt sitten syyskuusta virkeenä kouluun ja töihin. Tähän mun super rentoon kesään mahtu yks päivä festareillekin. Ja tosiaan kun nyt kerta Oulussa on kämppä niin tuli lähettyy Vaasasta Ouluun Qstockiin.




Qstockissa oli kaikki kohdillaan mutta itse oltiin jo viikon Oulussa pyörimisen jälkeen niin väsyneitä että taisimme valua kotia kohti jo kymmenen aikoihin. Meillä oli lauantai aamuna aikainen herätys junaan, joten senkin puolesta oli hyvä ettei jääty riehumaan pitemmäksi aikaa.

Kerkesin lauantai illan olemaan Vaasassa ja sitten oli taas lähdettävä reissun päälle. Sunnuntaina nimittäin suuntasimme perheen kanssa Ruissaloon pikkuserkkuni rippijuhlille.


Olimme jo etukäteen suunnitelleet jäävämme Turkuun muutamaksi päiväksi, sillä vanhemmillani alkoi heidän kolmas kesälomapätkänsä. He tosiaan tekivät tänä vuonna omasta halustaan kesäloman kolmessa eri osassa reissujen vuoksi. Ruissalosta suunnattiin sitten Turun saaristoon ja meillä oli kahdeksi yöksi varattu mökki. Mökin vieressä oli onneksi meri ja käytiin uimassa ja ajelemassa vesijetillä.

Vesijetteily ei onnistunut ihan kommelluksitta tällä kertaa. Isäni oli ajatellut laittavansa puhelimensa vesijetin puoliksi vesitiiviiseen lokeroon. Harmi vaan puhelin ei ikinä kerennyt lokeroon asti, se nimittäin putosi isäni taskusta merenpohjaan. Eikä siinä vielä kaikki, kun kuului molskahdus minä kurkotin laidan yli katsomaan mikä putosi, jolloin kädessäni olevasta lompakosta putosi isäni pankkikortti suoraan puhelimen perässä mereen. No onneksi siinä kohtaa laituria oli vain pari metriä syvää ja kumpikin saatiin kalastettua ylös. Puhelin tietysti hajosi, mutta isäni on haaveillut uudesta puhelimesta ja nythän hänelle tarjoutui väistämätön tilaisuus hankkia uusi luuri. Ei siis mitään aivan kamalaa päässyt käymään ja nyt tilanne on ainoastaan huvittava.



Eilen palasimme siskoni kanssa Vaasaan ja nyt ajattelin pysytellä täällä jonkin aikaa ilman reissuja.


Kommentit