Syysmuoti 2018

Aina yhtä tylsä maanantaini eskaloitui siihen että suuntasin keskustaan vaatekaupoille. Ihan vahingossa ajauduin ihastelemaan syksyn tulevia trendi asuja; ruutu bleisereitä, eläinkuosisia mekkoja, paksuja lenkkareita ja hienostuneempia vyölaukkuja. Syksy lähestyy, miksi vaatekaapistani ei vieläkään löydy syysmuodin must -tuotteita. Sitten aloin miettiä syksyistä katukuvaa, kun kaikki muoti hifistelijät kulkevat samoista vaatekaupoista ostetuissa samanlaisissa vaatteissa. Tajusin että en halua ehkä sittenkään olla tätä massaa ja ymmärsin myös että katselin näitä vaatekappaleita vain sen takia että ne olisivat muodikkaita. Enhän ole koskaan pitänyt eläinkuosista enkä todellakaan näkisi itseäni ruutu bleiserissä, tämän syksyn jälkeen en tulisi näitä ehkä enää koskaan edes käyttämään. En väitä etteikö nämä edellä mainitsemani asut sopisi monien tyyliin, mutta itse jään ihastelemaan niitä muiden päällä, en omalla vaatekaapilla. Päädyinkin siis ostamaan jotain itselle käyttökelpoista, nimittäin ihan perus mustat farkut. Vanhat nimittäin repesivät haaroista, kun yritin kyykätä taidokkaasti laittaessani kengän nauhoja solmulle, hahaa.

Mun suurin tipsi on, älä hanki vaatteita, jotka jäävät suurimman hypetyksen jälkeen vaatekaapin pohjalle tai mitään mitä et koe itsesi näköiseksi. On tärkeää olla rohkea, mutta silti järkevä. Joskus on kiva kokeilla jotain aivan uutta ja mulla ne on tänä syksynä näyttävät korvakorut. Ne ei ole mikään kallis eikä tilaa vievä hankinta, mutta ne tuovat ihanan piristyksen omaan hillittyyn tyyliini.


Oikein aurinkoista maanantaita kaikille!

Kommentit

  1. Oon samaa mieltä tuosta, että kannattaa harkita uusia trendejä tarkkaan! :) Nuo korvikset on tosi ihanat ja helposti yhdisteltävissä monenlaisiin asuihin! Hyvä ostos siis! :)

    https://taruanuelina.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentistasi! Selailin kanssa hieman blogiasi ja kiinostavalta näytti! :)

      Poista

Lähetä kommentti